lördag 15 oktober 2011

on the wall

Rutigt i en härlig gammelrosa ton till barnrummet. Jag har alltid älskat den tapeten från Sandberg. Ja, det är så långt vi har kommit i denna djungel.

I kök och vardagsrum blir det vitmålade väggar främst för att gillar vitt, men även för det både är praktiskt och enkelt när man har småbarn. Helt plötsligt är olyckan framme och en portion köttfärssås sitter fastklistrad på väggen. Bara torka av!

Just nu sitter jag och bläddrar i kataloger om golv. På nedervåningen ligger ett klassiskt furugolv som vi tänker slipa och vaxa till ett härligt ljust golv. Tanken är att det blir något liknande till övervåningen.

Igår sålde vi lägenheten och skrev kontrakt med köparen. Vi är mer än nöjda med slutpriset som blev långt över förväntan. Så nu har vi börjat packa lite smått, sånt som ligger i garderober och skåp och ändå inte gör så mycke nytta just nu. Jag gillar att vara ute i god tid och känna att jag har kontroll.

Min lillprinsessa har fått feber efter tredje dagen på dagis. Hon som i princip aldrig blir sjuk. Hon satt i mitt knä och såg Pippi och jag kände hur varmt det blev, kände på hennes panna - kokhet! Fram med termometer och mycket riktigt stog den på över 39 grader. Inte ett knyst har hon sagt utan varit sitt vanliga jag och sprungit runt, hoppat, dansat och skrattat hela dagen.

2 kommentarer: